1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

TALLER DE CINEMA I ANIMACIÓ

 

TALLER D’ANIMACIÓ I CINEMA PELS ALUMNES DE L’ACADÈMIA

 

Els dilluns 13 i 20 de juny està previst fer un taller gratuït a càrrec de Quim Ribalta de “El Bombeto”; una empresa que es dedica a tallers itinerants d’animació i cinema.

Aquest taller està relacionat amb una activitat que realitza CineClub Sabadell. Concretament amb una pel·lícula que es passa al cinema Imperial el proper 9 de juny a les 21.00h que es titula “Un perro llamado dolor” 90min, (2001) de Luís Eduardo Aute. Aquesta és una obra experimental que consta de 4.000 dibuixos que va realitzar Aute durant cinc anys. Set històries que expressen la relació entre l’artista i el model.

 

ACTIVITAT:

És per això que “El Bombeto” pretén acostar-se als artistes de l’Acadèmia de Belles Arts amb l’objectiu de fer un taller/experiment. Els participants podran fer que els seus dibuixos, pintures i escultures cobrin vida. Perquè animar és molt més que fer moure imatges, és aconseguir que aquestes imatges expressin la vida que contenen.

Capacitat per 10 persones.

 

HORARI:


- Dijous 9 de juny (21.00h): Passi de la pel·lícula "Un  perro llamado dolor" a l'Imperial.

*Gratuït pels membres col·laboradors de l’Acadèmia. / 6,00€ no membres

- Dilluns 13 de juny (18.00h – 20.30h): Taller d'Animació “El Bombeto” a l’Acadèmia.
- Dilluns 20 de juny (18.00h – 20.30h): Taller d'Animació “El Bombeto” a l’Acadèmia.

*Ambdós sessions dels tallers són gratuïtes per tothom. No és imprescindible haver vist la pel·lícula. Es prega confirmació de l’assistència al taller.

 

 

Per més informació: Passeig Manresa, 22 / 93 725 09 45 / www.fbellesarts.org/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

TALLER D'ESTIU: ARTS PLÀSTIQUES PER A JOVES

 

DIBUIX ARTÍSTIC PER A JOVES

Professora: Isabel Casañas

 

Del 27 de juny al 8 de juliol del 2016

De 13 a 16 anys

 

Taller dirigit a joves que vulguin iniciar-se o ampliar coneixements en l’àmbit del dibuix artístic.

Es realitzaran una sèrie d’activitats en les que es treballarà el dibuix des de punts de vista més tècnics i d’altres més temàtics. Partint de l’observació de la realitat i de documents fotogràfics es practicarà el traç, s’investigarà en l’estructura, la forma, el volum, l’espai i la composició.

 

Continguts:

-          Representació gràfica de la realitat i de les idees. Estudi de formes orgàniques, artificials, de la figura humana i dels espais.

-          Experimentació de l’expressivitat de la línia i el traç en la interpretació de la forma.

-          Regles compositives: figura i fons, espais negatius i positius, proporció, masses, equilibris, direcció, ritme, textura, moviment, etc.

-          Representació del volum per mitjà de la interpretació dels efectes de la llum i de l’ombra, així com es treballarà el concepte d’escales tonals.

-          Elements bàsics en la interpretació del color.

-          Representació de la profunditat a mà alçada: construcció de formes bàsiques i divisió d’espais.

-          Es realitzaran sortides a l’exterior per poder dibuixar diferents escenaris de la ciutat.

 

Materials:

Cada alumne/a haurà de portar un bloc de dibuix DNA3 i un llapis. L’Acadèmia es farà càrrec de tenir tots els altres materials necessaris per cada sessió (carbonet, ceres, pastels...etc).

 

Preu del curs:

NO SOCIS: 85,00€

SOCIS: 75,00€

Amb el suport de