1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Taller d'estiu. ARTS PLÀSTIQUES PER A JOVES

A partir de 13 anys
Impartit per Isabel Casañas
Del 29 de juny al 10 de juliol de 2015, de dilluns a divendres de 10 a 12h
Preu: 85 € no membres / 75 € membres col·laboradors

Dirigit a nois i noies que vulguin iniciar-se o ampliar coneixements en l'àmbit del dibuix artístic i en les arts plàstiques.


Es realitzaran una sèrie d'activitats que treballen el dibuix des de diferents punts de vista, tant tècnics com temàtics. Partint de l'observació de la realitat i de documents fotogràfics es practicarà el traç, s'investigarà en l'estructura, la forma, l'espai i la composició. S'aprendrà com aconseguir la sensació de volum. 
Continguts: Representació gràfica de la realitat i de les idees. Estudi de formes orgàniques, artificials, figura humana, espais. Experimentació de l'expressivitat de la línia i el traç en la interpretació de la forma. Regles compositives: figura-fons, espais negatius i positius, proporció, masses, equilibris, direcció, ritme, textura, moviment... Representació del volum per mitja de la interpretació dels efectes de llum i ombra. Escales tonals. Elements bàsics en la interpretació del color. Representació de la profunditat a mà alçada: construcció de formes bàsiques, divisió d'espais.

Places limitades. Inscripcions obertes fins el 27 de juny. Reserva la teva plaça escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Amb el suport de