1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

EXPOSICIÓ "NINOTAIRES DE CA'NOSTRA"

 

Esteu preparats per la nova temporada? Nosaltres comencem el DIJOUS 1 DE SETEMBRE amb NOVA EXPOSICIÓ! El col•lectiu de dibuixants “Bafarada” en mostrarà una exposició plena d’il•lustracions, dibuixos i còmics! Un recorregut per l’art del còmic i el dibuix de la mà dels artistes més reconeguts d’aquest àmbit. Durant l’exposició podreu trobar tallers pels més petits, un “pictobirra”, un combat èpic de dibuixants, xerrades i un mural que els artistes mantindran viu de principi a fi de l’exposició. 

Artistes participants:
Àlex López, Cesc F. Dalmases, Dani Cruz, David Navarro, Joan Marín, Jonatan Cantero, Jorfe, Laia Codina, Luis Quiles, Marina Pessarrodona, Meritxell Bosch, Pam López, Perditah Byrnison, Ricard Efa, Rosa Triguero, Tomas Morón i Xavier Salomó.

Us esperem el proper dijous 1 de setembre a les 19.00h de la tarda a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell! Us ho pedreu?

Exposició de l’1 de setembre a l’1 d’octubre

Exposició col·lectiva de membres col·laboradors de l'Acadèmia

 

 

Joaquim Montserrat i Càndida Bracons

Del 12·04·2016 al 21·05·2016
Inauguració 12 d'abril a les 19h

SALA I
Joaquim Montserrat i Càndida Bracons
EL GEST I LES MIRADES BLAVES
El Quim Montserrat i la Càndida Bracons ens presenten una exposició amb obres inèdites i amb un marcat estil personal. Novament junts, les seves obres dialoguen amb unes aportacions que mantenen la identitat de cadascun.
En Quim proposa unes obres on el gest reneix amb tota la força i el color. De fet seria un error pensar en la recuperació d'una de les seves manifestacions predilectes, el gest, tot el contrari, mai no l'ha abandonat junt amb altres tendències i temes que l'artista a treballat durant la seva dilatada carrera. Un gest enèrgic i carregat de color crea un univers com poques vegades, allunyat de la seva paleta habitual. Acostumats a un gest ràpid i amb una paleta de colors freds i obscurs, aquí ens trobem unes obres alegres i vitals. La col·lecció es recrea amb llums provinents de verds, blaus i blancs, profunditats i aproximacions amb una pinzellada llarga, on tot es mou, però on la composició manté un ordre exquisit.
Càndida Bracons ens presenta una obra nova molt impactant i emmarcada perfectament en l'actualitat social i cultural que vivim. Ens atreu ràpidament per dues coses, la primera pel domini del color blau, color que determina la sèrie; i la segona per la seva visió dels temes. Quan parla de la mirada parla d'ella mateixa, de la seva mirada i de totes les mirades. Parla del món que l'envolta i de qüestions que li preocupa quan ella el mira. En el seu llibre d'artista d'aquest projecte, part del material on va començar les reflexions de "mirades blaves", trobem un poema de Miquel Martí i Pol "salveu-me els ulls", un clam a la vida a través dels ulls del poeta. I potser aquestes espumes de vitalitat són les que Càndida en planteja plàsticament: malenconia i sensibilitat, anàlisi, però també harmonia, tranquil·litat i esperança. En tot cas les seves obres tenen un punt d'inquietants perquè ens dibuixen el dubte, potser la por d'aquesta crisi que colpeix la societat, potser l'esperança...
_Rossend Lozano

 

Més articles...

  1. Aureli San Pedro

Amb el suport de