1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ALEX PUIG. The Cuspirals

 

Inauguració dimarts 13 d'octubre a les 19h. Del 13 d'octubre al 7 de novembre de 2015, a Cub d'Assaig.

L’exposició The Cuspirals, del jove artista Alex Puig. Tal i com explica el mateix artista “The Cuspirals es un proyecto de arte basado en el reciclaje y en la interacción del arte con la calle. La mayoría de mis obras se basan en la experiencia personal como inspiración, en el amor por conocer y viajar, en la pasión por la naturaleza y, sobretodo, en el mundo de la psicodelia.

Desde billetes de tren, pasando por cartones reciclados, hasta murales y grafitis en la calle, he plasmado en mis obras todo aquello que me inspira, me intriga o me indigna. Todas ellas siguiendo mi obsesión por el Horror Vacui, sin dejar espacio vacío alguno mezclado con una técnica minuciosa y detallada.”
Rotuladors, bolígrafs, sprays i rodets de pintura són els materials que utilitza per denunciar la bellesa d’aquest món, deixar anar la imaginació i fins i tot, en alguns casos, per ser usats com a instrument de crítica.

ALUMNES D'IL·LUSTRACIÓ DE L'ESCOLA ILLA. Wonderland, 150 anys en terra de meravelles

Inauguració dimarts 5 de maig a les 19h. Del 5 al 30 de maig de 2015, al Cub d'assaig

Un any més, al Cub d’Assaig podrem gaudir d’una exposició d’obres d’alumnes de l’Escola Illa. Arran dels 150 anys de la publicació del llibre Alice’s Adventures in Wonderland el 1865, a càrrec del matemàtic i escriptor britànic Lewis Carroll, l’Escola Illa s’ha volgut afegir als diferents actes i homenatges que es duen a terme al llarg d’aquest any arreu del món.


L’exposició Wonderland aplega quinze obres realitzades al Taller de gravat per l’alumnat del Cicle Formatiu d’Arts Plàstiques i Disseny de Grau Superior d’Il·lustració, dins del mòdul de Tècniques Gràfiques Tradicionals. Hi podem trobar gravats en relleu, en linografia i gravats al buit com punta seca. 
Des del 5 i fins el 30 de maig podrem veure obra dels alumnes: Nadia Beltrán Pérez, Ferran Benet, Sara Domingo, Tomas Gandia, Sílvia López, Xavier López, Jesús Montero, Floy Pérez, Josep Macià, Eva Morral, Josep M. Pérez i Roca, Gisela Roca, Erik Rossell, Yura Safronov i Lídia Sánchez.

 

HERMES MARTÍNEZ. Distorsiones anatómicas

Inauguració dimarts 7 d'abril a les 19h. Del 7 al 30 d'abril de 2015, al Cub d'assaig

Hermes Martínez és un jove artista nascut l’any 1986. Amb estudis de disseny gràfic i il·lustració a l’Escola Illa, l’any 2013 destaca amb el premi del cartell “El rosa i el blau són colors”del concurs d’actes commemoratius del Dia de la Dona. La mostra d’obra al Cub d’Assaig de l’Acadèmia és la seva primera exposició.

Per l’artista, l’anatomia de l’individu es configura a través de la influència de l’entorn i de l’experimentació amb aquest. Amb Distorsiones anatómicas ens mostra com l’experiència i maduresa per la que tota persona passa, generen una mirada més crítica, com diu Martínez “con el tiempo, la mirada se sofistica y su filtrado se hace más complejo. El contrapunto a este refinamiento, es un campo de visión que se abre y descubre nuevos planos de interés”. Així, Hermes descomposa els cossos i n’extrau parts del seu contingut per mostrar una realitat distorsionada, en la que és possible llavors crear llenguatges visuals propis.

 

 

Amb el suport de