1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

EXPOSICIÓ "NINOTAIRES DE CA'NOSTRA"

 

Esteu preparats per la nova temporada? Nosaltres comencem el DIJOUS 1 DE SETEMBRE amb NOVA EXPOSICIÓ! El col•lectiu de dibuixants “Bafarada” en mostrarà una exposició plena d’il•lustracions, dibuixos i còmics! Un recorregut per l’art del còmic i el dibuix de la mà dels artistes més reconeguts d’aquest àmbit. Durant l’exposició podreu trobar tallers pels més petits, un “pictobirra”, un combat èpic de dibuixants, xerrades i un mural que els artistes mantindran viu de principi a fi de l’exposició. 

Artistes participants:
Àlex López, Cesc F. Dalmases, Dani Cruz, David Navarro, Joan Marín, Jonatan Cantero, Jorfe, Laia Codina, Luis Quiles, Marina Pessarrodona, Meritxell Bosch, Pam López, Perditah Byrnison, Ricard Efa, Rosa Triguero, Tomas Morón i Xavier Salomó.

Us esperem el proper dijous 1 de setembre a les 19.00h de la tarda a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell! Us ho pedreu?

Exposició de l’1 de setembre a l’1 d’octubre

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DELS TALLERS DE L'ACADÈMIA

 

DIMARTS 21 DE JUNY DEL 2016: INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DELS TALLERS DE L’ACADÈMIA

 

El proper dimarts 21 de juny a les 19.00 inaugurem l’última exposició de la temporada. Aquesta última exposició és la dels tallers que s’imparteixen durant tot l’any a l’Acadèmia de Belles Arts. Tindrem el plaer de poder veure els treballs realitzats pels alumnes de tots els taller, des dels més petits fins als més grans.

Els tallers que estaran exposats són els següents:

Categoria infantil: Expressa’t (de 5 a 10 anys), Investigació Artística (d’11 a 14 anys).

Categoria adults: Taller d’Arts Plàstiques, Aula de Dibuix Nu, Taller d’Aquarel·la i Taller de Dibuix.

En el marc d’aquesta exposició i per tancar les activitats d’estiu, el dissabte 09 de juliol tindrem: DANSA I ART! Com sempre volem mostrar les exposicions de manera diferent i més interactiva i és per això que enguany estem dins de la programació del Festival 30 Nits de Sabadell. El Dansa i Art! del dissabte 09 de juliol serà una actuació a dins de la sala d’exposició i tindrà un cost de 3,00€ (*Excepte els alumnes exposats dels tallers).

 

Podreu venir a veure l’exposició fins el dissabte 16 de juliol.

 

Us hi esperem!

 

Exposició col·lectiva de membres col·laboradors de l'Acadèmia

 

 

Amb el suport de