1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

CONCERTS OCTUBRE - TRIO DELPHOS

CONCERT TRIO DELPHOS

DIA: Dijous 20 d'octubre del 2016 a les 19h

LLOC: Auditori de l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell

Concert de música clàssica de la mà de Marta Pons (violoncel), Jordi Matas (piano) i Òscar Vilaprinyó (violí).

 

Preu: 7€ ordinària, 4€ estudiants i gratuït pels membres col·laboradors de l'Acadèmia de Belles Arts i menors de 14 anys.

Us hi esperem!

 

CONCERTS OCTUBRE - DUO MIRÓ

 

CONCERT DUO MIRÓ

DIA: Dijous 06 d'octubre del 2016 a les 19h

LLOC: AUDITORI DE L'ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL

Concert de música clàssica de la mà de Marta Mulero (violoncel) i d'en Medir Bonachi (piano).

Preu: 7€ ordinària, 4€ estudiants i gratuït pels membres col·laboradors de l'Acadèmia de Belles Arts i menors de 14 anys.

Us hi esperem!

CONCERT DUO TENA-MANRIQUE, PIANO A 4 MANS

 

CONCERT DUO TENA-MANRIQUE, PIANO A 4 MANS

DIA: 16 de juny del 2016

HORA: 19.30h

LLOC: Auditori de l’Acadèmia de Belles Arts

 

Després de realitzar una brillant carrera al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona sota la tutela de la Catedràtica i Concertista de Piano Maria Antonia Casas Botellé (qui va estudiar amb Alicia de Larrocha i Wilhelm Kempff, entre d’altres grans noms)  ambdós pianistes, que ja havien ofert concerts en solitari, van marxar a Nova York per tal de treballar amb grans pianistes y professors, com ara Herbert Stessin, John Bloomfield, Peter Basquin, Ubaldo Díaz, Julie Jordan...

Les seves visites a aquesta ciutat es van anar repetint entre els anys 1999 y 2002, on van obtenir cartes de recomanació assenyalant totes elles el seu gran potencial i intel·ligència musical.

Decidits a ressuscitar un repertori pràcticament desconegut pel gran públic, va sorgir la idea de l’actual Duet Pianístic Tena Manrique. D’aquesta manera, els dos germans, l’Esther i l’Abraham, han realitzat nombrosos concerts, gairebé un centenar, a Saragossa, Osca, Terol, Logronyo, Toledo, Fraga, Ejea de los Caballeros, Barcelona, Sòria...des de la seva formació com a duet l’any 2006. Aquest any és el seu 10è aniversari i la seva agenda està plena de compromisos i projectes, com ara gravar en diferents auditoris i sales de concert tot el repertori que fins ara han presentat en públic, així com un nou repertori ple de grans d'obres.

Així mateix, la centenària i prestigiosa Editorial Boileau va publicar aquest passat juliol un parell de llibres amb algunes de les obres més interessants compostes per l’Abraham Tena Manrique. Són el seu String Quartet “Don Quixote” Op. 22 i la seva versió en Trio per a piano Op. 22 b. Publicació que es suma a la que ja va fer Edicions Beethoven l’any 2013 amb algunes de les seves obres per a piano i per a piano a quatre mans.

Algunes de les seves obres (Impromptu Op. 25 per a Piano i Tres Peces de Fantasia per a Clarinet i Piano Op. 28), van ser estrenades aquest passat estiu en el prestigiós Festival Fornells de Menorca a càrrec del gran pianista Kiev Portella (membre de la Fundació Frederic Mompou) i la clarinetista Roser Carceller.

 

Per últim, destacar que el seu Octet Seneca Op. 30, es va estrenar a L’Auditori Nacional de Madrid el passat 1 de març, a càrrec dels solistes de la Orquestra i Cor Nacionals d’Espanya (OCNE), dins de la Temporada de concerts que aquesta prestigiosa orquestra oferirà durant 2015-2016. Obra també publicada per l'Editorial Boileau.

 

Per més informació sobre la seva trajectòria podeu dirigir-vos a les webs següents:

www.duotenamanrique.com / www.abrahamtenamanrique.com

 

 

Amb el suport de