1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

FESTIVAL 30 NITS DANSA I ART!

 

DIA: DISSABTE 9 DE JULIOL

HORA: 19.30H

LLOC: ACADÈMIA DE BELLES ARTS SABADELL

Preu entrada: 3€ per persona (Entrades limitades)

 

El projecte de “Dansa i Art” neix amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Bots i l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. És una iniciativa que es durà a terme un dissabte al mes. Els alumnes de l’escola de dansa s’inspiraran en els quadres exposats a la Sala i realitzaran una coreografia. És una experiència única i diferent ja que art i dansa es fusionen.

 

Text de la coordinadora de dansa de “Dansa i art!”, Elisabeth Ollé:

“Tota obra té el seu procés de creació; una escultura, una pintura, una cançó, un poema, una fotografia…i també una coreografia. En aquest punt podem entendre doncs, que totes les arts s’influeixen entre sí, lliguen, connecten, unes n’inspiren d’altres i que totes parlen del món on existeixen. Com a docents de dansa volem apropar aquest missatge als nostres alumnes, submergir-los en un món on la cultura és fonamental, ensenyar-los la relació entre totes les arts i explicar-los aquest procés creatiu que tota obra artística té abans que el públic la pugui percebre."

 

L’actuació del dissabte 9 de juliol estarà basada en l’Exposició Col·lectiva dels tallers de l’Acadèmia, obres d’alumnes de moltes edats i temàtiques diferents. Els ballarins i ballarines s’inspiraran en el procés de creació de les obres dels tallers.

 

 

DANSA I ART! 11 DE JUNY

 

ACTUACIÓ DANSA I ART! DISSABTE 11 DE JUNY, 19.30H (ENTRADA LLIURE)

El projecte de “Dansa i Art” neix amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Bots i l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. És una iniciativa que es durà a terme un dissabte al mes. Les alumnes de l’escola de dansa s’inspiraran en els quadres exposats a la Sala i realitzaran una coreografia. És una experiència única i diferent ja que art i dansa es fusionen. Totes les actuacions es realitzaran a la Sala 1 d’exposicions de l’Acadèmia de Belles Arts.

 

En aquest cas les ballarines s'inspiraran en l'Exposició dels Membres Col·laboradors de l'Acadèmia (Del 25/05/2016 al 18/06/2016).

 

Text de la coordinadora de dansa de “Dansa i art!”, Elisabeth Ollé:

“Tota obra té el seu procés de creació; una escultura, una pintura, una cançó, un poema, una fotografia…i també una coreografia. En aquest punt podem entendre doncs, que totes les arts s’influeixen entre sí, lliguen, connecten, unes n’inspiren d’altres i que totes parlen del món on existeixen. Com a docents de dansa volem apropar aquest missatge als nostres alumnes, submergir-los en un món on la cultura és fonamental, ensenyar-los la relació entre totes les arts i explicar-los aquest procés creatiu que tota obra artística té abans que el públic la pugui percebre.

Crear peces coreogràfiques a partir de les exposicions de la galeria, i poder-ho fer en diferents formats depenent de què inspiri i què expliqui l’obra, és el repte que ens proposem. Servir-nos de l’art per crear una peça coreogràfica al respecte. Presentar una coreografia de durada variable segons el tema del moment, més llarga o menys, que es podria representar només una vegada o preveure’n varies sessions al mateix dia si és una peça curta.

 

Seguint l’evolució de l’espai, el nostre discurs corporal s’adaptarà a cada exposició  per generar moviment dins la galeria, obrir-la al públic més curiós i transmetre aquest missatge multidisciplinar. Pensem que aquesta iniciativa és una bona forma de potenciar les sinèrgies entre les diferents inquietuds artístiques existents a la nostra ciutat.”

 

Més informació: 93 725 09 45 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

 

 

NIT D'ART

 

NIT D'ART

 

El divendres 20 de maig es celebra la 3ra Nit d'Art. És una iniciativa cultural basada en un recorregut per espais d'art de Sabadell. Durant la nit del divendres 20 de maig es faran propostes artístiques: des de visites guiades a lectura de poemes, live painting o bé performance. Es podran veure espais d'art més enllà del seu horari habitual, donant la possibilitat de visitar les instal·lacions fins les 23.00h.

 

Recorregut:

 

19.30h GALERIA ABBÉ PIERRE (Carrer de l'Illa, 56)

Visita guiada a l'exposició "Cesc (1927-2006). Deu anys observant-nos des de dalt"

 

20.00h FUNDACIÓ BOSCH I CARDELLACH (Carrer de la Indústria, 18)

Visita guiada a l'exposició "Anatomies del dessarrelament. Dibuixos de Josep Madaula"

 

20.30h ALLIANCE FRANÇAISE DE SABADELL (Carrer de Sant Joan, 35)

Visita esotèrica a la casa Taulé per Enric López. Possibilitat de menjar quelcom dissenyat especialmnt per la Nit d'Art.

 

21.15h ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL (Passeig Manresa, 20)

"Happening de l'espontaneïtat" amb Lídia Valbuena

 

22.00h ESPAI FOC VENTURA (Via Massagué, 5-7)

"Ja és hora que se sàpiga" Lectura de poemes de Pere Quart

 

22.45h IMPAKTES VISUALS (Carrer de St. Francesc, 15)

Live painting per Werens i Dj Ivan-Övich

 

Entrada lliure

 

Us hi esperem!

Més articles...

  1. Dansa i art!

Amb el suport de